Brandmeldinstallaties

Een brandmeldsysteem en/of ontruimingssysteem voor de veiligheid van aanwezige personen, beperking van schade aan gebouwen en ter voorkoming van eventueel productieverlies. 

Het is misschien wel een van de grootste nachtmerries. Niemand wil dat brand hem of haar overkomt of dat het een ander overkomt. Daarbij wilt u zich ook niet constant bezig houden met de brandveiligheid van uw bedrijf of woning.

Wij kunnen u daarin ontzorgen door voor u een slim en duurzaam brandmeldsysteem conform regelgeving en de eisen zoals in het bouwbesluit opgenomen te bouwen.

Wilt u een integratie hebben met een inbraakbeveiligingssysteem, camerasysteem en of toegangscontrole. Ook dat zouden mogelijkheden kunnen zijn. 

Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden, wensen en eventuele eisen vanuit verzekering of overheid te bespreken.

Bouwbesluit:

Organisaties moeten voldoen aan de wettelijke voorschriften en regelgeving op het gebied van brandveiligheid, zoals het Bouwbesluit 2012 in geval van nieuwbouw. Het Bouwbesluit 2012 is bedoeld om slachtoffers en branduitbreiding te voorkomen, mensen die zich buiten de brand bevinden te beschermen en te waarschuwen zodat maatregelen genomen kunnen worden. Voldoet de organisatie aan het Bouwbesluit 2012? En zijn deze maatregelen afdoende voor de organisatie? 

Link BOUWBESLUIT

 

Wij denken graag met u mee.

Het kan voorkomen dat uw systeem verplicht door een onafhankelijk inspectiebedrijf moet worden geinspecteerd, zie hier waarom.