Inbraakbeveiliging

Helaas is het in deze tijd aan de orde van de dag.

Wij kunnen er voor zorgen dat uw bedrijf of woning preventief wordt beveiligd.

Zodra uw bedrijf of woning niet bezet is kan een inbraakbeveiligingssysteem uw eigendommen bewaken. Bij ongewenste toegang zal het systeem dat direct melden naar een door u gewenst meldpunt.

Dat kan naar een PAC (Particuliere Alarm Centrale) waarmee wij samenwerken, naar uw GSM of een App zijn. Geheel naar uw wens en afhankelijk van wat uw verzekeringsmaatschappij eist.

Uiteraard kunnen wij u naast Elektronische beveiliging ook adviseren m.b.t. de overige maatregelen zoals Organisatorisch, Bouwkundig en Reactie/opvolging. Wij stellen op basis van de VRKI een Programma van Eisen en een beveiligingsplan op.

Het systeem wordt uiteraard correct opgeleverd met indien gewenst een  voor uw situatie opgesteld logboek en indien geëist of gewenst voorzien van een beveiligingscertificaat.

Uiteraard kunnen en willen wij graag uw nieuwe inbraakbeveiligingssysteem onderhouden en is het vaak ook mogelijk een bestaand beveiligingssysteem over te nemen t.b.v. onderhoud.

Voor ketens of bedrijven met meerdere panden kunnen wij een SLA opmaken.

Waar moet een beveiligingssysteem voor uw woning of bedrijf aan voldoen? Onderstaand treft u een link naar de  Risicomatrix aan waar wij de voor u benodigde installatie op basseren. 

Alarmmeldingen:

Of u nu door wilt melden via GSM, GPRS of IP (VOIP). Het is mogelijk. Wij werken nauw samen met Particluliere AlarmCentrale (PAC); Alarm Meldnet . Bent u al aangesloten op een andere Alarmcentrale en bent u tevreden. Dat is geen probleem, wij werken ook met andere alarmcentrales samen. 

 

Neem contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend bij u op locatie.

Mawin inbraakbeveiligingssystemen zonder kleine lettertjes.